Saturday, 28 September 2013

Masih ku CiNtA... !!!

Assalamualaikum...

Lamakan cikqia tak update entry kat blog ni... macam2 berlaku... now cikqia bz sgt skrg, tu xsempat nk update... bz kerja ye bukan bz benda lain....

kejadian yang berlaku dalam hidup buat hidup aku lebih tabah... pengkhianat dan kejujuran yang di permainkan  sewenang-wenangnya.... cukup untuk kali ni, aku tidak terasa berat seperti dulu, sakit tetap terasa.. cuma tidak seteruk dulu... cukuplah kpercayaan , kesetiaan dan peluang yang aku bagi setakat ini... maaf.. takkan ada peluang lagi.... 

kenangan tetap kenangan ... even dah bertahun berlalu, ingatan itu masih kuat, bohong la kalu kata aku lupa semuanya, buang semua kenangan itu,.... sukar untuk diluah melalui kata-kata....

pernah juga aku bagi peluang untuk yang lain namun nasib ku sama jer.. Aku tahu itu bukan jodoh ku, sebab tu Allah temukan aku dengan yang salah agar jiwa ku lebih tabah untuk hari akan datang dan aku pasti diakan temukan aku dengan orang yang sebetulnya bila tiba masanya nanti.. insyaAllah.....

Masih Ku Cinta....

Biarpun kau tak lagi ada dengan ku,
takkan ku bisa melupakan mu,
cara mu memanggil nama ku,
terasa seolah kau masih ada,
jauh di dalam sanubari ku ,
tak ku relakan pemergian mu,
namun ku selalu doakan kan mu,
agar kau takkan terus terluka,
kau kan temui bahagia,
walaupun aku tidak bersama, 
jangan kau gusar aku akan selalu ada,
dari jauh kau  masih aku cinta.......
Dari jauh masih aku mencintai.....


............................................

No comments:

Post a Comment